IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Jäätelö on vaan niin hyvää!Sunnuntai 19.05.2024 05:59

Aivan ihana kesäinen viikonloppu kyllä tuo auringonpaiste piristää mieltä ja on lämmin. Eilenä oli mukava päivä ajelin sähköpotkulaudalla kauppaan ostamaan jäätelöä koska teki kauheasti mieli sitten kun tulin kotiin niin tein melkein tunnin lenkin pururadalla tänään olen menossa päivällä liikuntapuistoon treenaamaan niin koko kroppa saa vähän liikettä en ole nyt käynyt salilla treenaamassa yli kuukauteen ollut tauko siitä. Yritän nyt tässä kesällä kyllä aloittaa treenit taas pikkuhiljaa. Olo tuntuu hyvältä ja levänneeltä jaksaa mennä töihin ensi viikolla ja nähdä paljon muita ihmisiä sekä tarkoitus on lähteä poikaystävän luokse viettämään viikonloppua mä uskon että ensi viikko menee nopeasti kun on tekemistä. Onneksi ensi viikolla tulee takuueläke niin saa maksettua loput tämän kuun laskut en ole vieläkään saanut sitä hammaslääkärilaskua ehkä se tulee ensi viikolla toivon niin koska haluan päästä siitä laskusta eroon.
Kesäkuussa teemme kaverin kanssa shoppailureissun mitä odotan innolla ihanaa päästä shoppailemaan kivoja kesävaatteita ostan mekkoja ainakin jos löytää halvalla jotain kivoja sekä toppeja.
Legginsejä mä en osta koska mä omistan tällä hetkellä niitä melkein 15 kappaletta. Pakko sanoa että legginsit on paljon kivemmat kun jotkut farkut en ole käyttänyt farkkuja moneen vuoteen sekä jos on helteet niin käytän silloin mielelläni legginsejä tai mekkoja. Kaivoin eilenä vaatekaappia niin löysin sieltä David merkkiset oranssit shortsit mitkä olen ostanut joskus tokmannilta niitä aijon käyttää sitten kun tulee oikeen lämmin ja helteet sitten niiden kanssa joku t-paita tai toppi.
Otan kohta aamulääkkeet ja voisin tarkistaa paljon on lääkkeitä jäljellä. Pyykkiä pitäisi pestä huomenna ajattelin otan tämän aamun vielä rennosti. Alan nyt katsomaan youtubesta videoita ja kuuntelen hyvää musiikkia. Muistin että mulla on battery energiajuoma vielä juomatta minkä poikaystävä osti hyvä juoma tälle päivälle se on hyvää kylmänä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.